Cicle de xerrades “La cuina de la felicitat”

Cicle de xerrades “La cuina de la felicitat”

 

e514404a8056d1fd816f3352e8f1c779_L

Dijous 17 de març, 14 d’abril i 12 i 26 de maig a la biblioteca

Nova edició del cicle de xerrades Receptes de salut · La cuina de la felicitat (calma, benestar, amor, equilibri, nutrició…) a la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR) de Castell-Platja d’Aro, sempre en dijous a les 19 h, a càrrec de Mònica Albertí i Anna Agustí. Totes les sessions són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia. Una proposta que forma part del programa d’activitats de primavera a la biblioteca.

Les quatre propostes d’enguany són: Perquè les emocions se’t posen a la panxa? L’intestí: el segon cervell (17 de març), Dormir i “deixar anar”: els grans secrets de salut (14 d’abril), Diagnòstic: càncer. Què faig? Com m’alimento? Com ho dic? (12 de maig) i Mares i pares: l’alimentació a casa. Dubtes i solucions (26 de maig).

També des la biblioteca es convoquen quatre concursos: Cartes d’amor… O No!pdf– (fins al 29 de març), Fotografia Ecològica –pdf, amb els horts i els seus fruits com tema de les instantànies (fins al 31 de març), Dibuix sant Jordipdf– (21 de març-16 d’abril), i Scrapbookpdf– (18 d’abril-7 de maig).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.