Comencen a preparar el nou concurs de residus guixolenc

Comencen a preparar el nou concurs de residus guixolenc

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui Tot i que encara falten dos anys perquè expiri el contracte de concessió de la recollida de residus i neteja urbana, de platges i la deixalleria, el govern de Sant Feliu de Guíxols ha començat a preparar les bases per al futur concurs. L’acord amb Cespa es va signar l’any 2008 per a vuit anys, prorrogables a deu. Però la idea és no aplicar cap pròrroga el 2016.

De fet, el regidor de Serveis, Quim Clarà, diu que “no hi ha cap problema perquè anem convocant el concurs l’any vinent”, tot i que la nova adjudicatària hauria d’esperar a treballar fins al venciment del contracte amb Cespa. Clarà recorda que en altres poblacions els tràmits s’allarguen per les pugnes entre empreses del ram, i vol afinar els requisits de les bases “per mirar d’ajustar els costos a la baixa però millorant el servei que es presta als veïns”, qüestionat sovint pel baix nombre de contenidors i el col·lapse en algunes zones.

La recollida del vidre i cartró, que ara presta el Consell Comarcal, s’integrarà dins del servei municipal. “El sistema és molt poc operatiu a l’estiu, quan els contenidors de selectiva s’emplenen més de pressa”, apunta l’edil. En tots els sentits, però, Clarà creu que la futura empresa “haurà de donar una resposta més ràpida davant les incidències i oferir un servei d’atenció telefònica” als veïns sobre contenidors plens o carrers bruts, similar al que ofereix la nova concessionària de l’enllumenat per notificar avaries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.